Claudia Hermans
  
schoonheidsspecialiste

Huidverbetering -> Aanvullende Behandelingen

Naast het huidverbeteringsprogramma worden ook aanvullende behandelignen aangeboden. Ontharen door middel van harsen of epileren zijn hier goede voorbeelden van.

Verven van Wimpers & Wenkbrauwen

Een vorm van semi-permanente make-up waarvan je wekenlang van kan genieten. Het idee dat je een ooglift hebt gehad. Wimpers en Wenkbrauwen bepalen de uitstraling en uitdrukking van je gezicht, waardoor je er veel frisser en jonger uit kan zien.

Harsen van grotere oppervlakken en daardoor goed bereikbare plaatsen, zoals benen, armen en rug gaat vrij snel. Voor Kleine plaatsen zoals wenkbrauwen wordt een speciale harshouder gebruikt zodat ook deze na de behandeling vrij van haren zijn.

Epileren is het verwijderen, uittrekken van de totale haar door middel van een (automatisch) pincet. Deze methode werkt het prettigst om nauwkeurig te werken op kleine oppervlakken, zoals het in model brengen van de wenkbrauwen.

Wenkbrauwen zijn een belangrijk deel van je gezichtsexpressie, daarom wordt gekozen voor de vorm die het beste bij het gezicht past. Waar de wenkbrauw begint, eindigt en waar de boog hoort te zitten wordt bepaalt door de gezichtsvorm en verschillende meetpunten van je ogen.

Laat je wenkbrauwen altijd door een ervaren specialiste
epileren en verven om tot mooiste resultaat te komen.