Claudia Hermans
  
schoonheidsspecialiste

Huidverbetering -> Schoonheidsbehandelingen

Bij uw eerste bezoek aan onze salon wordt desgewenst gestart met een (schriftelijke-)intake. En als Dermalogica skin therapist beschikken wij over Face Mapping, een unieke methode om uw huid, zone voor zone in kaart te brengen. Wij kunnen u een advies op maat geven hoe u de huid moet verzorgen.

Afhankelijk van de bevindingen van de schoonheidsspecialiste wordt naar aanleiding hiervan een persoonlijk huidverbeteringsprogramma opgesteld. Eén van de onderdelen van het programma is de productkeuze binnen het assortiment van Dermalogica. 

Behandelingen zijn er in verschillende soorten en maten, intensiviteit en tijdsduur. Dermalogica heeft geen standaard behandelingen. Elke behandeling wordt aanpast aan wat de huid op dat moment nodig heeft met behulp van de Face Mapping zone-by-zone huidanalyse.

Om u toch een indruk te geven van de verschillende mogelijkheden volgt hieronder
een overzicht:

 • FaceFit
  Een 10-minuten treatment aan de Skin Bar gericht op een bepaald product of thema, waarbij onder andere gebruik wordt gemaakt van professional-only producten en/of (hand)apparatuur. De behandeling is inclusief tips en applicatietechnieken voor thuisgebruik van producten. De ideale treatment voor een snelle boost van de huid!

 • ProSkin30
  Een gepersonaliseerde 30-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken de behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

 • ProSkin45
  Een gepersonaliseerde 45-minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft. Of je nu onzuiverheden wilt verminderen, huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken. De behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

 • ProSkin60
  Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.

 • ProSkin75
  Een uitgebreide gezichtsbehandeling gericht op huidverbetering en resultaat. De behandeling wordt volledig op maat gemaakt en afgestemd op je huidbehoefte en wensen die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse. Tijdens de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten en indien gewenst wordt (hand)apparatuur ingezet.

 • ProSkin30 Expert Active
  Deze Expert behandeling richt zich op exfoliatie met Pro Power Peel. Deze peeling is Dermalogica's meest krachtige peeling tot nu toe. Het pakt huidzorgen zoals fijne lijntjes, rimpels, pigmentschade en acné aan. Je ervaart direct resultaat en er is minimale hersteltijd nodig. Deze 30 minuten behandeling is de ideale opstap naar de meer uitgebreidere en intensievere Pro Power Peel 60.

 • ProSkin60 Expert Active
  De ultieme, gepersonaliseerde gezichtsbehandeling. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s meest intensieve peeling, dit in combinatie met hoogactieve serums. Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

 • CleanStart behandeling voor Jong-Volwassenen
  Tijdens deze behandelingen speciaal gericht op jongeren worden uitsluitend producten gebruikt uit de Clean Start serie van Dermalogica. Deze productlijn is speciaal ontwikkeld voor deze groep van de bevolking.