Claudia Hermans
  
schoonheidsspecialiste

Home      Claudia Hermans       Huidverbetering       Make-up       Prijslijst       Webshop      Contact/Route

 

 

 

Make-Up -> Workshops

freshMinerals make-up Workshop

Wil je ook een make-up die écht vriendelijk is voor jouw huid? Een foundation die zo puur is als zijde? Vind je het ook zo moeilijk om de juiste kleuren voor een passende make-up te kiezen? Begrijp je ook niet waarom een oogschaduw bij je vriendin wel staat en bij jezelf niet? Of heb je altijd al eens smokey eyes willen maken maar weet je niet hoe?

Wij organiseren de freshMinerals workshop waar je antwoorden krijgt op al je vragen. Leer je eigen schoonheid te accentueren met een 100% zuivere, mineralen make-up.

freshMinerals is in alle opzichten ‘the next generation’ in minerale make-up:

* 100% dierproefvrij is
* de huid laat ademen
* een perfecte dekking geeft voor ieder huidtype, zo nodig 24 uur lang
* makkelijk, snel en egaal is aan te brengen
* zelfs geschikt is voor een huid met acne en/of rosacea

 

Inhoud workshop:
Na ontvangst met koffie of thee volgt een kort stukje theorie over huidtypes, soorten make-up en verzorging. Na een uitleg, hoe jij je huid het beste kan reinigen, ga je natuurlijk zelf aan de slag. Om te beginnen met je gezicht zelf schoon te maken. Daarna breng je stap voor stap bij jezelf met adviezen van deskundige begeleiding de foundation en camouflage aan. Je leert je gezicht shapen met blush en je ogen te accentueren met oogschaduw, mascara en eyeliner. Tot slot ga je met een potlood de lipcontour aanzetten en invullen met lipstick of lipgloss.

Dit alles met de fantastische make-up van freshMinerals. Vervaardigd uit pure mineralen zonder irriterende stoffen, zoals minerale olie, kleur en geurstoffen. 

Tijdsduur:
De workshop duurt ongeveer 2,5 uur

Aanvang 19:30 uur 

Workshops:
  
De eerste volgende workshop wordt binnenkort
ingepland, of bij belangstelling per email informeren.

Ben je met een groep(je) van 4 personen of
meer dan kunnen we ook in overleg een datum
en tijd prikken.

Locatie:
Statietjalk 47
4617 GN  Bergen op Zoom

Aanmelden:
Je kunt je natuurlijk individueel maar ook als groep aanmelden. Bijvoorbeeld als een uitje met vriendinnen, familie of buren. Of heb je iets te vieren zoals een verjaardag of vrijgezellenfeest. Het aantal deelnemers kan variëren tussen 4 en 6 personen.

Prijs, Producten en Korting:
De kosten voor de workshop bedragen € 33,50 per/persoon. Uiteraard zijn de producten die tijdens de workshop gebruikt worden in de prijs inbegrepen. Mocht je tijdens de workshop producten willen kopen, krijg je een korting van maar liefst 10%.

Wil jij je aanmelden voor de workshop, 

neem dan vrijblijvend contact op en klik hier