top of page
Close%20Up%20PST%20Hands%20and%20Client%

meer over Aanvullende Behandelingen

In het oog springend !


Een uitbreiding op het huidverbeteringsprogramma zijn de aanvullende behandelingen.

Jouw specifieke schoonheid komt tot zijn recht als deze benadrukt wordt.

Wimpers-verven.jpg

Accentueren & Epileren

Wenkbrauwen en wimpers verven

Een vorm van semi-permanente make-up waarvan je wekenlang van kan genieten. Het idee dat je een ooglift hebt gehad. Wimpers en wenkbrauwen bepalen de uitstraling en uitdrukking van je gezicht.

Epileren is het verwijderen, uittrekken van de totale haar door middel van een (automatisch) pincet.

ontharen-waxen.jpg

Ontharen

Ontharen met hars of suikerpasta van grotere oppervlakken en daardoor goed bereikbare plaatsen, zoals benen, armen en rug gaat vrij snel. Voor kleine plaatsen zoals wenkbrauwen wordt een speciale harshouder gebruikt zodat ook deze na de behandeling vrij van haren zijn.

Bij harsen wordt de voorverwarmde hars met de haargroei mee op de haartjes en huid aangebracht. De haartjes worden met een strip verwijderd.

Bij het ontharen door sugaring wordt gebruik gemaakt van een suikerpasta. De pasta wordt tegen de haargroei in aangebracht en blijft hierdoor alleen maar aan de haartjes kleven en niet aan de huid. Het verwijderen van de haartjes is hierdoor minder pijnlijk.

bkpam2140919_671FreshMinerals.jpg

Make-up

freshMinerals™ laat zowel qua ingrediënten, als qua uitstraling, niets te wensen over! Behalve dat het merk zuivere mineralen bevat, heeft het daarnaast nog een aantal hoogwaardige ingrediënten. De antioxidanten in de foundations zorgen voor de eerste bescherming tegen huidveroudering en beschadiging door vrije radicalen. Hierdoor wordt huidveroudering geremd en behoudt de huid haar jeugdige uitstraling. 

 

Gelegenheids-  en avondmake-up

Sprankelend en vol zelfvertrouwen verschijnen op welke gelegenheid dan ook, doe jij met een stralende make-up.

De Bruiloft Op deze bijzondere dag wil je stralen als nooit te voren. Het mooiste uit jezelf halen en je schoonheid accentueren!

Het Bruidsmake-up arrangement kan hierbij uitkomst bieden. Geen enkele huwelijksdag is hetzelfde en iedereen heeft zijn eigen wensen en ideeën. Het arrangement wordt daarom op jouw wensen afgestemd en hiermee bieden wij, binnen onze mogelijkheden, voor jouw het meest ideale pakket aan. 

Tijdens de proefmake-up kunnen we in onderling overleg bepalen welke make-up het beste bij jou past. Op de trouwdag zelf kan afhankelijk van tijdstip en reisafstand wellicht op locatie de make-up aangebracht worden. Ook jullie gasten, zoals (schoon-)moeders, zussen, bruidsmeisjes enzovoorts kunnen in het arrangement betrokken worden.

Als dépositaire van freshMinerals kunnen wij jou verzekeren dat gebruik gemaakt wordt van een toonaangevende cosmetica merk.

De prijs van jouw specifieke arrangement wordt altijd "vooraf" bepaald, zodat je achteraf niet voor verrassingen komt te staan.

bottom of page