top of page
Close%20Up%20PST%20Hands%20and%20Client%

Meer over het Huidverbeteringsprogramma

expertbanner.jpg

Face Mapping® 

Wij geloven dat het kennen van je huid de eerste stap is naar huidverbetering. Daarom maken wij gebruik van ons unieke concept Face Mapping®. Een professionele, nauwkeurige huidanalyse die de huidconditie in kaart brengt door iedere zone van het gezicht nauwkeurig te bekijken.

Bij uw eerste bezoek aan onze salon wordt gestart met een intake en Face Mapping®.

Je ontvangt een persoonlijk Skin Fitness Plan met product- en behandeladvies.

FaceFit 10 min.

Dermalogica’s 10-minuten behandeling, voor een snelle boost van de huid.

Deze treatment is gefocust op een nieuw product of thema (bijv. hydratatie of exfoliatie). De huidexpert maakt bij deze behandeling gebruik van zowel retail als professional-only producten. Ook wordt apparatuur ingezet om resultaat te maximaliseren. Tijdens de treatment worden ook gepersonaliseerde tips gegeven en ontvang je applicatietips voor thuisgebruik.

ProSkin30 Active Expert

Deze Expert behandeling van 30 minuten richt zich op exfoliatie met Dermalogica’s meest krachtige peeling:

Pro Power Peel.

Deze hoogwaardige peeling zorgt voor huidverbetering op het hoogste niveau en vermindert huidzorgen zoals huidveroudering en hyperpigmentatie. Je ervaart direct resultaat en er is geen hersteltijd nodig! Ook wordt hoogwaardige apparatuur ingezet om de behandeling te intensiveren.

ProSkin 30 / 45 min.

Een keuze uit een gepersonaliseerde 30- of 45 minuten behandeling gericht op een bepaalde zone of conditie die extra aandacht nodig heeft.

Of je nu onzuiverheden wilt verminderen,

huidveroudering of hyperpigmentatie wilt aanpakken. Deze behandeling wordt volledig aangepast op je persoonlijke huidconditie- en wensen. Indien gewenst wordt gebruik gemaakt van (hand)apparatuur.

ClearStart

Een 30- of 45-minuten durende behandeling voor de huid van jongeren.

.

Dermalogica streeft naar een gezonde huid voor iedereen, dus ook voor jongeren. Jouw huidverbetering start met Dermalogica’s Clear Start treatment. De Clear Start producten zijn speciaal ontworpen voor de jonge huid die gevoelig is voor onzuiverheden zoals mee-eters, puistjes, acne en overtollig talg.

ProSkin60 Active Expert

De ultieme, gepersonaliseerde Expert  behandeling van 60 minuten. Tijdens deze geavanceerde behandeling wordt onder andere gebruik gemaakt van Dermalogica’s meest intensieve peeling: Pro Power Peel.

Ook worden hoogactieve serums gebruikt en wordt indien gewenst hoogwaardige apparatuur ingezet. Ervaar maximaal resultaat en huidverbetering op het hoogste niveau!

ProSkin 60 / 75 min.

Een keuze uit een uitgebreide gezichtsbehandeling van 60- of  75 minuten gericht op huidverbetering en resultaat.

De behandeling wordt volledig op maat gemaakt, is afgestemd op je huidbehoefte en wensen, die blijken uit de consultatie en Face Mapping huidanalyse.

Gedurende de behandeling wordt gebruikt gemaakt van professional-only producten. Intensieve Ion Active Serums worden eventueel met (hand)apparatuur ingewerkt.

FaceFit
ProSkin AE
ProSkin
bottom of page